Dan före dopparedan

Datum: 2007-12-24 Tid: 01:41:58
Då sitter man här, natten tills julafton. Fundersam och inte alls lika uppspelt som för kanske 10 år sen. Vad är det som gör att vi tycker julen är så bra? Klart, gemenskapen och att man en gång för alla träffas och verkligen visar att man tycker om varandra genom att ge varandra gåvor. Men det runt omkring? Traditioner. Orden "de ska ju va så" passar inte riktigt in på mig.

I år sa ja iaf till. Jag orkar inte vara tomte. Nån släkting pressar upp en kamera i ansiktet på en, måste föreviga detta för barnen när de blir stora.. de försöker lära kidsen säga "tack tomten." Som om dom inte kommer fatta va hyffs e vid lite högre ålder. Jag gillar inte tomtar. Jag gillar inte heller orden "tack tomten." Tacka den som gav dig gåvan ist. Tillråga på allt är groggen tomten alltid får för svag. konstigt nog är det alltid mamma som gör den.. hmm..

Lyckligtvis firar vi jul på ett å samma ställe tillskillnad från barndomen. Upp kl 09:00. Ändå hade man inte somnat förens 04:00 utan bara legat å grubblat på om dendär laserpistolen skulle ligga under granen. Gå till kyrkan (dvs om man hann... vi har 50 meter till kyrkan) sen hem, byta om. Bort till farmor. Äta massa godis och få paket. Stressa stressa, åka hem igen kl 16:00. Och JA det innebär att vi alltid åkte mitt i kalle anka. Jag tror jag har fått men för det. Numera hatar jag att sitta vid tv:n kl 3 men va ska man göra.. "de ska ju va så" Sen vidare till mormor för mer juljox. Sen äntligen runt kl 21 och 12 timmar senare får man komma hem. Å då fick man inte springa bort å visa paketet för Anders. Det var försent. Å jag som hade fått en ny ActionMan å allt!


Tro mig! Jag är glad just nu! Det är ju julafton och det finns många människor där ute som jag tycker väldigt mycket om! Jag tycker om julen, men gillar inte stressen, girigheten, uppfostringen och väntetider. Jag skiter i det andra nu och fokuserar mig på det goda! Men nu skall jag sova. och vet ni, så vann jag faktiskt på bingolotto idag!

God Jul
Kram Patrik




Bitterfitta eller bitter fitta?

Datum: 2007-12-05 Tid: 23:02:21
"Patrik laga dendär jävla datorn nu, eller så kastar jag ut den, den liksom är långsam som faan!"
Min lillasyster skriker på mig för att hon inte kan hålla på med msn, paint, photoshop, efterfesten, bilddagboken, musikuppspelning, nerladdning och i-tunesöverföring samtidigt...
Jag svarar kort och enkelt.. "jojo gör du det, men först skall du orka lyfta den."
Där var det klart. No more worries...

När vi ändå är inne å "sladdar" vid datorn, min hårddisk crashade igår.. igen.. för 3e gången..
Nu visste jag dock att den förr eller senare skulle göra det så ja hade bara den som lagringsdisk för oviktiga saker, men det är ju fortfarande störande. Denna gång bryr jag mig inte om att ringa till Inet heller för det är ju fortfarande inget fel på hårddisken.. eller hur?

oväntade överaskningar..  det har inte kommit några ännu? vad är det för fel? ska ja hamna på fötter igen? Cirkus börjar bli okej. Ponnykarusellen är inte okej. Men som tur är så är den ganska defekt. Lika defekt som jag var i mitt förra inlägg ungeffär. Den går inte när det är regn. Det gör inte jag heller.

Man kan tänkas att jag är bitter å ledsen när jag skriver detta. Det är jag inte. Jag är trött.

sov gott