Nämen!

Datum: 2008-05-18 Tid: 01:20:06
Titta här vem som har glömt å blogga! Han har helt enkelt en massa annat för sig! Förlåt!
Nu är de dags att sova. Något ja liksom gjort väldigt lite den sista tiden!

Tjing!

Håkan Hellström

Datum: 2008-05-12 Tid: 13:01:37
Denna man, är ett geni. Jag lyssnar då å då och tänker; "a men detta blir man glad av". Men vid närmre analys kan jag inte säga annat än att jag faktiskt haft rätt men är korkad då jag bara bekräftat för mig själv att det är bra men aldrig lyssnat in mig mer! Klantig e jag! 

image17

Jennifer, kan du komma hit eller?

Sign out

självklart!

Datum: 2008-05-09 Tid: 03:38:19
haft en mysig dag då jag gjort ganska mycket. Vart på stan och fikat med Bergman - samt spelat fotboll med Johan Dahl. Satt sen och chillade lite hos hans farsa i Härlanda. Även shoppat lite kläder. måste man göra även om man e pank för tillfället. Man får prioritera bort mindre viktiga saker som.. mat.

Iaf, dagen var strålande tills det precis slog mig. Jag glömde av den enda saken jag faktiskt SKULLE göra idag! Hämta upp en cykel jag skall få av min gode vän Hector. Kuk säger jag!

Sov gott!

image16
Anders Bergman - en händig man med passion för el-mätare

FÖRLÅÅT!

Datum: 2008-05-06 Tid: 00:18:41

alla kära läsare för det ni missat! Jag har inte riktigt haft tid att sätta mig här. Det har väl hänt lite. Jag har flyttat på mig och bor nu i Haga. Välkomna hit! Liseberg har dragit igång igen och det med alla fester (och förfester).
Har vart en ganska intensiv början. Kastat ut fler än någonsin och olyckor med olika sorters anfall hos gäster.
Man kan säga att man räddat fler liv på 1 vecka än under hela mitt resterande liv.

Sitter just nu med Rikard vid min sida som lirar GTA 4 på sitt nyinköpta Xbox 360. Han har inte sagt ett ord på en timme så jag tror han gillar spelet. Fast nu ljög jag.. jag frågade honom förrut om han ville ha oboy å då svarade han kort men säkert; "eeehh.. mmhh"

Ne nu ska ja sätta mig å spela lite. Ja fick visst chansen!

Hörs!

image15
Hem ljuva hem..