Framgång=Pengar=Lycka=Fattig

Datum: 2008-02-06 Tid: 01:43:09
Era stackare, nu sitter jag här å skriver igen. Varför inte gjort de på sålänge då? Kan vara för att ja har nageltrång i mitt vänstra ringfinger. (ganska dålig ursäkt dock med tanke på att jag fick det för ca 15 minuter sen, men iaf)

Är ni nyfikna på va jag har gjort? Nehe.. eh.. men nu e de såhär att det är jag som skriver och du som läser så håll käft å luta dig tillbaka istället!

Framgång: Jag har lyckats ta körkort! Sen att köra bil visade sig kosta pengar men det hade jag. Jag var lycklig när jag var ute. å nu är jag.. fattig! Ne riktigt så är det inte. Ja ville bara få in nån käck poäng med min annars sjukt ogenomtänkta rubrik.
Saken är iaf, jag är och kommer fortsätta vara ute på vägarna. Men ja tänker inte vara så traditionellt jävla tråkigt svensk å avsluta detta med att säga; Så håll er ifrån vägarna. (å några smileys på det..)
sånt förbittrar mig. Ni kan väl åka på dem likamycket som jag? Annars hade ni la fan inte fått de jävla kortet!
Så nu ska vi prata lite om trafiken 
ja stör mig på är folk som skall rätta en i trafiken? Lägg av.

Jag kör och tänker göra ett filbyte. denna gång tänkte ja mig inte för så ja blinkade innan jag började byta och sen efteråt tittade jag och upptäckte att ja hade en bil i röven. (eller i min döda vinkel som det så fint heter) Då slog jag av min blinkers. Bilen körde in framför mig och blinkade åt bägge håll för å visa att ja var dum i huvet eller nåt.
Vad ska man i regel alltid göra då?

1. Skita i honom.
2. bli irriterad som fan,blinka tillbaka med helljuset, trycka i 3an, pressa sig i röven på honom för å hettsa honom, köra upp breve honom, titta på honom medans han gestikulerar mot dig och slår 2 fingrar mot huvudet, svara med ett överlägset leende och sedan blåsa förbi honom å försvinna så långt som möjligt därifrån?

jag valde alternativ 2. 
Försök aldrig lära nån i trafiken. Det gör mig pissed.  Alla gör fel det är ingen som alltid gör allt perfekt.

Annars: Jobbar jag för tillfället på ett tryckeri i mölndal (passet screen) och är tryckeriassistent (hoppas verkligen att det stavas med 2 st s) jobbar även som researcher på SplitVision Research nu men bara tills på söndag.
Imon, ska jag till mölndals stad (stad som de så fint heter. klart vi har ju ett system å några fyllegubbar) för att gå på intervju för vikariepoolen. Yes, han kanske ska bli lärare. Då ska de bli ordning i skolan.

"Då blire äntligen nån som tar kontroll över skolan än alla andra mesiga lärare." Jo för SÅ är de ju nog era jävla blivande lärare! Det är säkert så att ALLA lärare i ALLA skolor är mesar och det är DU som ska styra upp detta. Ja säger bara en sak; du kommer bli så knäckt... 

Respekt för barn skall man ha! Liseberg har lärt mig ganska mkt mer än vad man tror!

Nu ska ja sova! Och innan ni gör det vill jag att ni gör en sak för mig.
kolla in denhär länken å få er det största skratt ni någonsin fått! Här har ni MIN typ av humor!

http://www.youtube.com/watch?v=8S4gc0kLJ3U

Sov Gott! Patrik