ajdå..

Datum: 2008-07-17 Tid: 01:10:08
jag brukar inte vara deppig.. men olyckor på jobb, hjärnskakning och frustration gör mig till en ganska instabil människa. Jag kommer snart på fötter igen men just nu får nån gärna köra ett tåg på mig. Nån som äger ett tåg?

..

Datum: 2008-07-14 Tid: 13:37:20
eller inte..

"låt bli mina bröst!"

Datum: 2008-07-09 Tid: 01:14:36
Sitter i en lagom komfortabel stol. inte för skön, men inte heller för obeväm. Lutar mig bakåt och inser att sätet är fällt på tok för långt bak. tangentbordet känns flottigt och trögt, allt annat än min laptop där hemma. Jag suddar återkommande då jag ofta skriver fel. är inte van vid detta "stora" och "tröga" tangentord. Ljudet från hiphop ljuder från stereon och jag börjar undra vad som hände. Vem tog över musiken och vad hände med britpopen.? Flaskan bredvid mig är nästan helt uppdrucken och jag börjar ana mig mer och mer berusad. vad ville jag komma med då?

Jag har jävligt trevligt, är lite full men inte för allvarligt. Det märker ni säkert för jag verkar ju ha ganska bra kontroll när jag skriver? Men vartfan är Jennifer då? De e ju nu ja vill att du skall vara här! Missta mig inte fel, jag vill det nästan hela tiden och inte bara när jag svept ett par glas. Det vet hon om. Men idag känns det som en bra idé att säga detta. antagligen för att jag tait ett par glas och vågat ta mig modet till att berätta det för er genomsnittliga 82 läsare; - Det kan hända att Patrik faktiskt är kär igen på riktigt. Det var ju ett tag sen sist men sen i mars nu iår har mitt liv gått bättre och bättre, och likaså har jag mått!

Detta inlägg kommer säkert av många inses som gay och löjligt, en kille som söker efter bekräftelse. Även här vill jag att folk skall veta att en kille med mitt självförtroende inte behöver bekräftelsen. Det han vet, det vet han redan och han behöver ingen som berättar för honom att han borde göra annorlunda. Jag själv är duktigt på att berätta för folk hur de skall agera - inte alltid uppskattat men ibland. Vissa tänker som jag -  vissa inte, men när man besökt ett slott med en människa man tycker mycket om kan inte känslorna bli mycket starkare.

Tror det är dags för mig att börja dra mig in mot vardagsrummet. Popcykle börjades just spela och jag hamna i nåt dancemood.

Patrik

Ps. Nu kan ju rubriken verka jävligt konstigt, men det är bara något som min gode vän Rhodi har skrikit hela kvällen. Ds

Last post on the bugle

Datum: 2008-07-07 Tid: 11:55:27
Sitter här å lyssnar på lite gammal go musik med Gåbbe. Nostalgitripp så de skriker om det. Dags för frukost på stan tror jag!

Tjing

ljuvligt och underbart

Datum: 2008-07-01 Tid: 02:20:02

Idag var en bra dag! Okej, inte alltid drömmen att vakna bakfull å se trasiga krukor liggandes i badkaret och att ha hela systembolaget uppdrucket hemma i lägenheten där du märker att det mer såg ut som en loge där W.A.S.P hade haft efterfest än vad vår lilla fotbollskväll egentligen hade varit. Sopsäckar fram och sprit ut!
 
Efter en kort överläggning med Hector (Ja, jag var ju tvungen å lämna dehär stället, de såg ju förjävligt ut) så kom vi fram till att vi skulle ta oss till Liseberg med Olga (lillasyster) för att göra henne nöjd med tanke på att jag lovat att hjälpa honom med barnpassning. Efter lite åkande + spelande hade vi vunnit alla gosedjur som fanns att vinna i parken och vi begav oss hem för mat. 3 gånger burgerking(!) senare gick jag och Hector ut till Smaka för att sitta å snacka skit med ett par sköna grabbar å klämma ett par goda.

Vad morgondagen har att vänta är nog minst lika bra. Jag slår vad om att den blir alldelles ljuvlig och underbar!

// Patrik