Gammal som gatan, alltså, gatan som gjordes för 19 år sedan!

Datum: 2007-08-22 Tid: 14:56:34
God middag kära läsare! Kul att du tog dig tid denna soliga eftermiddag som antagligen snart kommer övergå i regn! (det gäller att vara långsiktig på ett positivt sätt)

Jag är en gammal man numera! Gammal som gatan! Eller a om gatan nu gjordes för en sisådär 19 år sedan.. men men, nu till nåt annat sålänge..

En tragisk historia som ägde rum förra söndagen
Jag sitter och kör slänggungan, solen skiner, alla barn är glada och vi ska ut på kvällen.
Beeeeeeeep!! ITT telefonen ringer. Patrik blir skrämd av nån anledning var han inte beredd på detta. Han vrider till armen och skall svara och DÅ!
PANG, BOOM, CRASH!!! ("mr cool")
Patriks mobiltelefon trillar i golvet. Hjärtat fortsätter pumpar svagt och Patrik försöker med återupplivningsförsök efter återupplivningsförsök.. men efter en timme konstateras det.
Samsung SGH-e 700 har lämnat oss.. -R.I.P- nallen


2 dagar senare kom min nya feta nalle, den e typ som en nallebjörn så cool den är! Så nu har ja tuffare mobil än dig! sådeså!

Vart var jag nu.. JO! 19 år gammal (880822) the day to be born! The day halva jävla sverige börjar skolan!
Jag kan säga att det var synd om mig då jag var liten, för jag var den ENDA som såg fram emot min födelsedag.
Å andra sidan gjorde det mitt sommarlov mycket längre för ni vet ju när man var liten så gick ju tiden så långsanmt innan man fyllde år.. å då blev mitt sommarlov längre.. eh.. eller?
Jag fick aldrig riktigt nån kläm på dedär..


Sign out // Patrik

En plan, en idé, ett löfte eller kanske bara ett enkelt vanligt fyllesnack..

Datum: 2007-08-12 Tid: 12:03:06

Klockan är nu 11:45 och jag har precis ätit min frukost och konstaterat att det här är min andra och sista ledighetsdag denna veckan, efter att ha jobbat 9 dagar i rad. Imorgon är det tillbaka till jobbet igen.  (nu kanske du tänker, men varför skrev han klockan där i början.. tja..ja ville de okej!? )

Vad ska man då göra av den här dagen? Första tanken var ju å ringa en polare å ta en båttur.. men den tanken avslogs ganska snabbt då ja insåg att det var åskmoln på himlen.. (och för er som är dumma i huvudet och menar att det inte spelar nån roll.. ja de gör de, å ja pallar inte å få en blixt i huvet idag)

Min stora nya plan, min idé, min tanke och mitt löfte råkar just nu besvära mig. Vi var ute för ett par dagar sedan och jag och Bergman kom fram till att vi ska börja träna igen..japp! Patrik Thomas Glimberg skall börja träna igen! Sådeså! Vi ska börja me nya grejjer! Vi ska inte äta så mkt godis! (det är ett problem som inte besvärar mig så mkt då jag aldrig typ äter godis). Inge fylle,fest,jobb,lunch å umgås cigg längre. Mindre pizza hamburgare å skit.. a nivet de gamla vanliga.. MEN, jag tänker inte hålla på å käka pulver å såntdär jobbigt! De e då det börjar gå utför och det är då jag och sånna som mig står å fnissar i bakgrunden och säger.. haha mes.. å en mes.. det vill ja ju inte vara.. eller? uh?


Och för er som tänkt söka till liseberg nästa år. Låt er lockas av detta! Herregud, jag har nog aldrig skrattat så mkt som efter jag tog denna bild!

Jag ska ge ett förslag till Lisebergs reklamblad 2008!
"Är du nybliven student? Saknar du jobb? Gillar du utmaningar? Sök till oss på Liseberg! Här har vi ALDRIG tråkigt"

image2


Sign out // Patrik Shinehill