"Glidarkillen"

Datum: 2007-11-24 Tid: 23:01:55

Stämmer det uttrycket verkligen in på mig? Har de på jobbet fått fel uppfattning om vem han kanske är eller är det bara nu mot vintertid? Är han samma person som i somras? Han verkar bitter? Han är liksom defekt. Har på nåt taskigt sätt kommit in i en deppig period i livet. Kan vara de tråkiga omständigheter vädret tillkallar, kan lika gärna vara motsatsen.
Vad det nu än kan vara har jag gått ner mig nu och känner att mkt i mitt liv bygger på motgångar. Jag ser det negativa i allt istället för det positiva vilket normalt är mer den pojk jag blivit uppfostrad till att vara. Defekt. Jag har även kommit på att omplaceringen jag fick i position på liseberg har gjort att jag har börjat misstrivas med mitt jobb.. utan att ens ge det en chans.

Hur som helst jag vet inte om jag pallar fler obekväma överaskningar mer. Saker som känns självklara är helt plöttsligt inte så längre. Folk som inte är nöjda, folk som tycker annorlunda. Och är står man, som ett fån och har inte fattat nånting? Borde jag anat? Vad händer nu?

Om man någon gång kännt att man att man har haft det svårt att trycka ner Patrik Glimberg, så gör ett nytt försök. Det kan hända att du lyckas. Jag är liksom, defekt.


Everything goes my way..as always..

Datum: 2007-11-08 Tid: 02:15:51
Vart ska ja börja? Tja, välkommen till den bästa blogg som någonsin skrivits är ju kanske en bra start.
Kreativiteten flödar och jag fick bloggfeeling. de händer inte ofta jag vet men denna dag känns på något sätt speciell.

Vad ska man säga nudå.. hmm.. ja måste ju ha nåt bra å komma med.. eh.. JO! jag har börjat spela me ett nytt band! kanske ja sa i förra inlägget, sket i å läsa de typ.. vem läser sin egna blogg? inte jag iaf, de känns ju ganska trist och som om man inte har så mkt å göra än å vara självupptagen. sen säger folk att jag är det ändå.. eh. eller?. fan.. vart var ja nu? JO jag har börjat spela med ett nytt band
The Hurricanez heter vi. Pang, där var det avklarat.. så. tänk nu patrik vidare i bloggen.. hmm.. jo vi hade spelning nyss på sticky, de gick bra (för de andra men ja va lite nervig så de gick inte lika bra för mig).. och så hade vi i mölndal 3 dagar senare (vilket ja smacka lätt som den gitarrgud jag är..) och de kommer en del spelningar framöver! Ni kan kolla på MySpace eller på Hemsidan om ni känner fört!

så.. nästa inlägg.. hmm. JO! jag har börjat ta körkort! Teoriprovet hade ja förra veckan =) smacka upp de me 60poäng (vilket innebär FETING godkänt) och har uppkörningstid nångång innan nästa sommar..
hata vägverket typ.. läste intensivkurs på bosses trafikskola i kungälv (wich I NOT recommend by the way) å de verkar ju ha gått helt ok! såå. där va de klart me.. hmm

fan nåt mer får ja ju änna skriva.. nu kanske ni undrar varför ja skriver som ja gör men ja skriver bara de ja tänker..! weho!

JOFAN! klart detta ska me, va i london å brighton tills igår! Coola städer! Några saker ja störde mig på vare dock!
Varför en kallåenvarm kran när man kan ha kombinerad? Varför vänstertrafik då ja höll på å tro att ja skulle dö i taxin och slutligen; varför är ALLA tjejer å killar i london så fula? Å ännu värre, klär sig fult! De har sååå mkt coola kläder i london å england överlag å de va svårt å hitta fult typ! ÄNDÅ ser alla ut som fan?! ja får nog grunna pådedär ett tag..

jaja! ser man på, detta blev kanske de bästa inlägget i historien? vi får se hur de blir nästa gång! Nu ska ja sova!


Sign out! Patrik Glimberg