Jobb, bröllop och jobb!

Datum: 2007-07-28 Tid: 17:12:00
Helloj kära läsare! Ursäkta denna eviga väntan men som jag brukar säga, den som väntar på nåt gott.. ja, ni vet!


Du kanske är nyfiken på vad som har hänt i mitt liv på sistone? eller kanske inte men, hallå.. ja ser ingen annan berättare just nu så sitt still å läs..

Jobb: Jag jobbar för det mesta! Mycket roliga nya vänner har jag fått! Vissa griniga, vissa mindre griniga. Vissa roliga och vissa mindre kul. Men vi är en enda stor familj. En familj som super å slåss å härjar dag ut och dag in. (ne de där sista kanske var å ta i men ändå.. ja ser inget fel i å göra historien lite bättre.. gör du?) om du har nåt problem med det så.. a..

Bröllop! Mats och Johanna. Går å gifter sig.. tro det eller ej men Patrik Thomas Glimberg blev BERÖRD! just det där ser ni alla mina små klasskamrater! Jag HAR känslor.. ibland.. Spelade halelujah i kyrkan. det var uppskattat. inte ett öga tort.. jag va nöjd.

Jobb: Ja jag har fortsatt jobba sen bröllopet med! Det känns riktigt bra nu, de suger liksom inte att gå till jobbet fastän man kanske jobbar från kl 13:00-00:20 eller nåt såntdär. Ja menar man hinner inte göra nåt innan och inget efter heller. Men pengar.. det får man! woho!

Jag har fått en dikt också!

"Patrik med hjälmen på slängan (slänggungan) marscherar. Flirtar med fjortisar, ryter och donderar... "

eh ah.. de va väl en fin dikt.

FAN OCKSÅ nu var jag en dålig berättare igen.. ni vet bröllopet. vi hade en svensexa med.. eh,  jag vill inte skälla på er läsare jag menar ja ska väl itne behöva berätta det men, ah för er som läser lite mer noggrant.. ja menar man tycker ni borde fatta att vi hade de eller.. ah..

4 kamp som avslutades med paintball: Svensexan sammanfattas enkelt: KRIG ÄR VACKERT, DÖDA ÄR KUL!

Sign out // Patrik Glimberg


Välkommen till min nya blogg!

Datum: 2007-07-28 Tid: 17:09:49
Tjing Tjong!

Patrik Glimberg här! Han har skaffat sig en riktig blogg!

Woho! Från och med nu kommer mina bloggar från nattstad publiceras här med! Mycke nöjje!