08, dags å uppgradera programvara och hårdvara va..

Datum: 2008-01-11 Tid: 02:35:14
Nu sitter man här å skriver, precis som i vanlig ordning fast ändå inte. Jag sitter nämligen inte i solarierummet. jag sitter heller inte på nedervåningen. Jag sitter i mitt rum just nu. Dock sitter jag inte vid något skrivbord. Jag ligger, och ligger det gör jag i min säng.

Har äntligen köpt mig en ny dator. Kände att det var dags. Särskilt när min mamma betala den. Försenad julklapp, men den passar ju bra till den nya lägenheten (som dock var för stor för att slås in)

07.
det var ett ganska bra år. klart de fanns en del motgångar med. de året ja lyckades bli singel, de året de lyckades regna mer än vad de var sol, blåst, kallt, varmt, dimmigt, mulet och medel tillsammans. Året jag började på Liseberg och hann träffa en del nya roliga vänner jag fortfarande träffar. Året ja sa upp mig från liseberg. Året jag inte lyckades ta körkort fast det var mitt mål (jävla väntetider). Man kan säga att mitt nyårslöfte inte infriades. Att ta körkort. Nu får ni inte tro att jag har kuggat på nåt prov ännu! Fuckno, ja skrev ändå 60 på teorin. Det är ändå mer än va de flesta får. Vill inte verka bättre än andra tvärtom, men de va ganska stort för mig medtanke på att ja aldrig skrivit bra på ett prov i hela mitt liv (förutom när ja gjort praktiska prov på gitarr)

På nåt sätt tänker ja att 07 var ett dåligt år, men när ja tänker tillbaka på allt vare itne så dumt ändå. Tycker ändå vi satsar på 08!
Jag har här och nu kommit på mitt nya nyårslöfte. (bättre sent än aldrig) Jag ska bli mer positiv. Woooow tänker vissa, du e väl alltid glad. Mjo kanske, men ja kanske håller en del inom mig?

Firade Nyår i sälen! otroligt roligt. För er som är vänner med mig på facebook kan ju ni gå in å kika om ni vill!
Nu ska ja sova!

Å förresten! ja har uppkörning inom en vecka! ;)

Big Kisses // Patrik Glimberg