Tråd-som-ligger-om-lott-shoppa

Datum: 2008-03-29 Tid: 17:43:53

Dagens inlägg kommer handla om nätshopping. Och nej, även om många av oss män tror och hoppas att det skall innebära en direktleverad låda innehållandes en polsk snygg städ/kokerska (fraktfritt givetvis) så har jag bara köpt mobiltillbehör.
Ett mobiltillbehör många nuförtiden skulle kalla för "handsfree". Alltså saknar den händer...
Pris hos elgiganten: 399:-
Pris hos min feta nätshopp: 150:-

Slutsats: Danskar ljuger!

Som ni säkert märkt har jag börjat blogga mer ofta. Men har efter lite tid kännt att kvalitén som min tidigare blogg stod för inte riktigt nås. Kvalitét före kvantitet brukar ringa bra i mina (ögon?!) men jag märker att ni hellre följer mig på mina dagliga turer istället för varje kvartal.. Å då blire så! Kanske är jag dum, kanske är jag finurlig. Hmm, ska vi slå på dum OCH finurlig? Snygg e ja iaf. ohyes! jajävlar!

Det ropas och tjoas där nere. Storasyster anlände precis och mor blir gammal som gatan. Det om man då tänker sig den gatan som lades för en sisådär exakt ca 48 år sedan, idag. Jag tror jag skall sätta mig vid matbordet håna min lillasyster och ge mig själv en bamsegrogg!

In i dimman! Ses snart igen!


Patrik Glimberg Ner på knä.


Kom med mig så vinglar vi fram genom stan..

Datum: 2008-03-27 Tid: 18:33:47

Lasse Lindh, killen som bara kan skriva låtar i Ess.. är faktiskt ganska så jävla bra.
Försöker lyssna igenom hans nya platta men störs ganska mycket av att det ifrån lillasysterns rum dunkas någon gamla Peaches-låt som heter "Gå på discotek är det bästa jag vet.." vad är det med 15-16åringar och dålig musik?
Jag menar okej, vem är jag att döma om vad som är bra och vad som är dåligt men vafan.. "Gå på discotek är det bästa jag vet, det är ett väldans hålligång.. Gå på discotek är det bästa jag vet, vi dansar hela natten lång..." å andra sidan är ju det en bättre textrad än allt Per Gessle skrivit någonsin.. å Per Gessle, de gillar väl folk? eller? FYFAN!

Denna dagen kommer resultera i utgång. Ingen av mina standarplaner gick vägen. Antingen hörde man inte av nån, å sen skulle folk banga ur. Jag vet med ganska stor säkerhet dock.. att jag inte kommer att hamna på.. gretas idag.. Det blir nog sticky! Ses där gott folk!

// Patrik


Läsk

Datum: 2008-03-25 Tid: 21:34:31
Det är ca 1 minusgrad utanför mitt fönster just nu. Funderar lite på varför kylan och snön kom såhär sent. Tror helt seriöst att första snön om 20 år kommer att komma i maj.
Är det vi som påverkar klimatet, eller är det Gud och moderjord som gör ett statement? "Nu ska vi visa dem vad som händer om man leker med oss.." 

var ute och åkte igår, såg en hel del olyckor. Börja seriöst fundera på om man inte skulle ställa bilen å börja gå istället. Jag gilla inte olyckor. Jag gillar annat! Jag vill ha läsk

Sladd

Datum: 2008-03-24 Tid: 05:36:20
Jävlans va roligt det är att sladda runt med bilen i snön! Blev dock lite orolig där ett tag när ja nästan tappade kontrollen över den på motorvägen. 5 sidsladd i 100knyck, då e man inte så kaxig.. var tvungen att bränna ner lite på IKEA:s parkering (helt ensam i bilen men ändå) för att kompensera min rädsla å dra lite i bromsen. jag kände mig som en rallyförare, när ja sladda där med min röda lilla opel från 93, kombimodell med hundloggan därbak. Tänk va lite snö kan göra!

Nu måste jag sova! Jävlans mysig afton detta!

Tjing

Control

Datum: 2008-03-23 Tid: 03:32:05

Sjukt bra film. Även fast jag verkligen pinade mig igenom den för att jag var så trött kan jag inte annat än säga att det var en ruskigt bra film. Se den, and love me!

Våren börjar kanske närma sig? Jag vill ha en skinnpaj, eller en ny beige trench! Vi får se hur det blir med det!
Klä sig bör man, annars dör man.

Sign Out!



Ny feeling - ny design

Datum: 2008-03-21 Tid: 18:47:10
Det här skulle egentligen varit en helt annan text denna dag men det får bli som det blir då ja inte riktigt fann feelingen för att skriva det jag tänkte.

Det blev en ny design ist! Snyggt blev det, tack så mkt Jennifer!

Bio igår, bio är mysigt! Fast bio kan vara kass med, var på en film i höstas, (som jag glömt namnet på) där jag vart skiträdd. Å då kan man ju inte direkt pausa eller gå iväg. Sånt gillar vi inte, å sånt kan hända när som helst. Så bio, de e nog ganska kass när ja tänker efter, precis som pannkakor.

Sign out!

Blogga - kylskåp = brat

Datum: 2008-03-18 Tid: 22:56:48
Inlägget heter idag blogga. Det är precis vad det handlar om. Det är precis det jag gör just nu. Uppmanad av flera olika människor. Människor som alla påverkar mig på olika sätt, men som samtidigt gör MIG till en bättre människa.

Magen kurrar lite, börjar bli lite hungrig. "Okej, ät då?" tänker du. Jovisst, men de råkar vara såhär att ja har såpass god mat i kylen just nu att jag är rädd för att äta upp allt, å då blire ingen lunchlåda imorgon. "brist på självkontroll?" kanske, men min mammas kyckling med tortilini är svårslagen och jag är rädd att falla för kylskåpets tryck.

Jag trivs med mina jobb, men jag vill ha nytt. Mer pengar. Pengar ger mig möjligheter. Jag vill köpa mig en fin liten bil. Jag vill flytta till min fina lilla lägenhet. jag vill, jag vill, jag vill.

Har på sistone kommit på att jag ofta uppnår de mål jag har. Nyss var det att ta körkort. Jag börjar inse att även fast jag vill (jag vill, jag vill) och jag oftast får å får så kommer det alltid något nytt vi vill ha. Jag har någonstans läst att har man tak över huvudet, en säng och en kyl i hemmet tillhör man de 20% rikaste i världen. Har man dessutom tv och tom en egen mobil tillhör man de 12% rikaste. jag har.. 4 stycken..
Nånstans måste man stanna upp å tänka efter på vad man faktiskt Har, istället för vad man kan få,få,få..

På uppdrag av johanna

Datum: 2008-03-11 Tid: 22:34:01
God middag!
Fan lever jag?! jag är lika chockad som ni! Jag borde bli bättre, jag skall bli bättre. tror jag.
Nytt liv.
Ny struktur.
Ny blogg (nästan iaf)

Sitter just nu och kollar på Inter - Liverpool och vi befinner oss i den 84e matchminuten. Spännande värre. Om de itne var så att inter måste göra 4 mål för att vinna.
Nyfikna på mitt liv? jag skiter iof om ni e eller inte, ni läser och jag skriver! Jag jobbar som, tro det eller ej numera som vikarierande lärare. Du läste rätt, det absolut sista jag trodde jaag skulle göra. Det absolut sista ja lovade mig att aldrig bli under låg-mellan och högstadie. Men nu förstår jag varför man är de, man är liksom boss!

Fotboll har jag börjat spela numed! I ramberget! Å matcher spelas det med! Nästa är nu på söndag mot Hälsö BK på heden kl 16. Hjärtligt välkomna! (vem vet ja kanske gör mål, jag lyckades ju med det sist på nåt underligt sätt!)
Kolla gärna in laget! Här är min sjukt mysiga spelarpress

Resten tar vi nästa gång! Nu är snart matchen slut och jag vill inte att ni skall mättas för mycket! Men släng gärna in en kommentar. Jag har kommit på att sånt gör en glad!

Sleep tight, good night!