Krig är vackert..

Datum: 2007-09-19 Tid: 20:35:36
God afton kära läsare! Ännu en uppdatering ur mitt otroligt roliga och händelserika liv!

Vill välkomna dig till den bästa blogg som någonsin skrivits!


Hela dagen har det ösregnat i kållered. Någonstans bakom eken center kan man skymta 7 små figurer som springer runt och irrar i skogen. Det hörs ett "Aajj!" någonstans..plask plask och plöttsligt dyker ett huvud upp.. Pang pang! 2 skott, rätt mellan ögonen! Någon reser sig upp och säger, träffad.. patrik ler nöjt.. blåser av pipan och fortsätter att kriga..

Det är faktiskt kul att panga lite på varandra ibland! De borde göras oftare!
och det ska vi me.. om 2 veckor =D

Nu sitter jag och lyssnar på Kiss - Take it off! från liveplattan -93

Perfekt avslut på denna blogg för nu ska ja bort till bergman. Myggan börjar halv 11..  filip å fredriks nya serie så so long!

Sign out // Patrik

Stand out, above the crowd..

Datum: 2007-09-14 Tid: 12:46:01

God morgon kära läsare!
I regn och rusk samt fåtagliga försök från min mor att åka ner till banken bestämde jag mig för att sätta mig och skriva lite här!

Vill välkomna dig till den bästa blogg som någonsin skrivits.

Denna fredag ser att bli som vilken fredag som helst detta året. Jobba tills 22:20 (börjar 16 idag! woho) å sen drar vi ut ett gäng och sätter oss och krökar lite på något mysigt ställe.

VARFÖR BERÄTTAR JAG EN SÅN TRÅKIG SAK? HELT MENINGSLÖST NI FÅR FAN SÄGA TILL MIG!


Iaf..

Jag har börjat träna nu igen! Känns riktigt bra! Kroppen mår bättre och jag blir starkare för varje gång.
Känns fel å se tillbaka på tiden å märka att man fan var starkare som 16 åring än vad man är som 19 årig.. menmen..

Nu är de 4 dagar i veckan som gäller! Gym och löpning varannan dag! Så snaaart! Är jag inte bara världens snyggaste kille utan världens starkaste också!

Avslutar med en bild som jag känner speglar mig typ varje kväll innan jag går upp till min säng.

image5

Jag har somnat i hundkorgen... igen..



Sign out//


En vuxen man..

Datum: 2007-09-03 Tid: 11:17:31

En vecka senare, en vecka äldre å en vecka fattigare.. vill välkomna dig till den bästa blogg som någonsin skrivits.


Min historia börjar för en sisådär 2 dagar sedan. Jag står på smågrodorna och har problem med ett litet barn. Det slutar med att en far ifrågasätter mitt kunnande om hur man tar han om barn. Frågar om jag verkligen har nån utbildning för det jag gör  (vilket jag svarar att det har jag) då han anklagar mig för å ljuga, och slutligen kommer fram till mig och säger i mitt öra: "jag tycker du är en jäävla fitta bara så du vet det."
Det är just de orden som har hängt efter mig de 2 senaste dagarna. Hur ställd du kan bli över en vuxen mans beteende. En man på ca: 35år kommer fram och säger så till en 19åring som står och försöker göra sitt jobb. Hade ja gjort fel hade ja inte sagt nåt, men nu hade jag gjort rätt. Jag flyttade barnet från en stol till en annan så att fler personer kunde åka med. Det är där det slår mig. hur mkt du än anstränger dig för att vara trevlig och svarar det han egentligen vill höra.
Det är sånt och mkt annat som gör att man blir rädd för folks beteende i allmänhet.

Iaf, jag har blivit en vuxen man! Jag har börjat hänga på IKEA (fast det är iof mest för att dom har 10 köttbullar och potatismos/pasta för 16 kronor(!!!) och jag orkar inte laga egen mat hemma..) Jag sitter här ensam i mitt hus och väntar på att sotaren skall komma och sist men absolut inte minst! Jag har bokat upp mig på en intensivkurs för körkort som startar v. 42 tillsammans med min klasskamrat Nanna! Dedu!

Idag kommer min kära kusin från norrland till mig på besök och vi skall ha ett par dagar här i Göteborg nu!

FUCK! Glömde å berätta.. iof hade ja inte behövt skriva så för du visste inte att jag var påväg å avsluta men, jag tycker du borde känt av det, jamenar. stämningen på bloggen sa ju att den va påväg å dö ut men iaf..

Var på bio igår å såg Disturbia. Sjukt mysig film! (första timmen JA!) sen bah blev de typ de äckligaste jag sett! Och ni vet att när man är på bio kan man inte direkt gömma sig!! och för er som känner mig och vet hur jag är med hemska filmer så.. tja ni kan ju tänka er hur det såg ut..


Sign out // Patrik Shinehill

image4

Mannen som vågar se allt..